Gratis energieverbruiksmanager 2024

Krijg inzicht in uw energieverbruik en vind de energieslurpers in uw woning!
Zegt het bedrag op uw gas- of elektriciteitsrekening u niet zo veel? Ontdek wat het bedrag voor u betekent met een energieverbruiksmanager en start met besparen.

Energieverbruiksmanagers

Om energie te kunnen besparen, moet u eerst weten wat u verbruikt. Een energieverbruiksmanager geeft inzicht in het verbruik van elektriciteit en gas in uw huis. Zodra de energieverbruiksmanager bij u op de mat ligt, kan het op uw slimme meter worden aangesloten. Via een app op uw telefoon kunt u live zien hoeveel u verbruikt en hoeveel euro’s dat kost.

Zo kunt u ook zien waar u op kunt besparen. Als u bijvoorbeeld uw verwarming een graadje lager zet, is dat terug te zien in het gasverbruik op de verbruiksmanager. Ook geeft de app handige bespaartips en ideeën. 

Meld u vanaf donderdag 29 februari 15:00 uur aan 

Wilt u ook uw eigen energie-expert worden? Meld u dan vanaf donderdag 29 februari 15:00 uur aan via het online formulier. Wees er snel bij, want op=op!


Let op:

- voor het aansluiten van de energieverbruiksmanager heeft u een slimme meter nodig. Weet u niet of u een slimme meter heeft? Als u uw meterstanden nog moet doorgeven, heeft u nog geen slimme meter. Vraag aan uw netbeheerder of u een slimme meter mag ontvangen.
- voor het aansluiten van de energieverbruiksmanager heeft u een beschikbaar stopcontact in uw meterkast nodig.