Gratis energieverbruiksmanager

Krijg inzicht in uw energieverbruik en vind de energieslurpers in uw woning!

Zegt het bedrag op uw gas- of elektriciteitsrekening u niet zo veel? Ontdek wat het bedrag voor u betekent met een energieverbruiksmanager en start met besparen.

Om energie te kunnen besparen, moet u eerst weten wat u verbruikt. Een energieverbruiksmanager geeft inzicht in het verbruik van elektriciteit en gas in uw huis. Zodra de energieverbruiksmanager bij u op de mat ligt, kan het op uw slimme meter worden aangesloten. Via een app op uw telefoon kunt u live zien hoeveel u verbruikt en hoeveel dat kost in euro’s.

Doordat u met uw energieverbruiksmanager ziet hoeveel u verbruikt, kunt u ook zien waar u op kunt besparen. Als u bijvoorbeeld uw verwarming een graadje lager dan anders zet, is dat terug te zien in het gasverbruik op de verbruiksmanager. Ook geeft de app handige bespaartips en suggesties.

Wilt u ook uw eigen energie-expert worden? Klik dan op de onderstaande knop en vraag nu gratis uw energieverbruiksmanager aan. Wees er snel bij, want op=op!
 

Let op:

  • Voor het aansluiten van de energieverbruiksmanager heeft u een slimme meter nodig. Weet u niet of u een slimme meter heeft? Als u uw meterstanden nog moet doorgeven, heeft u nog geen slimme meter. Vraag aan uw netbeheerder of u een slimme meter mag ontvangen.
  • Voor het aansluiten van de energieverbruiksmanager heeft u een beschikbaar stopcontact in uw meterkast nodig.
  • Deze actie geldt alleen voor koopwoningen.