Duurzaam bouwloket

Algemeen

Bewoners van gemeente Kapelle kunnen met al hun vragen over het energiezuinig, comfortabel en duurzaam maken van hun woning terecht bij het Duurzaam Bouwloket (DBL). Het advies van DBL betaalt de gemeente en wordt daarom gratis en onafhankelijk aangeboden.

Website Duurzaam Bouwloket

Op de website van het Duurzaam Bouwloket vindt u meer informatie over energiebesparende maatregelen, subsidies en financieringen, lokale initiatieven, - acties en betrouwbare uitvoerende bedrijven.

Naar de website van het Duurzaam Bouwloket

Gratis en onafhankelijk advies

DBL heeft bouwkundige adviseurs in dienst die u helpen met al uw vragenNeem gerust eens contact op om de energiebesparingskansen van uw woning en woonsituatie door te nemen. De adviseurs zijn beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.30 uur. U kunt hen ook bereiken via het directe telefoonnummer: 0113 - 28 10 22 of e-mailadres: info@duurzaambouwloket.nl.

Stel hier uw vraag: www.duurzaambouwloket.nl/contact

Online woningscan voor een advies op maat

Wilt u weten welke energiebesparingskansen er liggen en met welke energiebesparende maatregelen u het beste begint? Vul dan de online woningscan in en ontvang een stappenplan op maat. U hoeft alleen een aantal vragen te beantwoorden over uw woonsituatie en uw woninggegevens in te vullen.

Doe de online huisscan via: Woningplanner - Duurzaam Bouwloket.

Subsidies en financieringen

Bent u benieuwd welke regelingen u financieel kunnen helpen bij het energiezuinig maken van uw woning? Doe dan de subsidiecheck via DBL en zie in één oogopslag welke gemeentelijke, provinciale en landelijke regelingen er beschikbaar zijn.

Doe de subsidiecheck via:www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck.

Vind een lokaal betrouwbaar bedrijf

Bent u op zoek naar een lokaal betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van isolerende maatregelen, zonnepanelen, een warmtepomp of andere duurzaamheidsmaatregelen? DBL maakt voor u inzichtelijk welke bedrijven in uw buurt een betrouwbare diensten kunnen leveren.

Vind een lokaal bedrijf via:www.duurzaambouwloket.nl/bedrijven.